Konferenciát és bemutatót szerveztek ma (péntek) a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézetének Kecskeméti Kutató Állomásán „Alföldi kenyér, szőlő és bor – A Kárpát-medence kincsei” címmel. A rendezvény immár 21. éve tartja össze a borászokat, szőlőnemesítőket, gabonakutatókat és -nemesítőket. A rendezvény célja bemutatni a szőlészet-borászat, illetve a gabonakutatás területén elért eredményeket.
Konferenciát és bemutatót szerveztek ma (péntek) a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézetének Kecskeméti Kutató Állomásán „Alföldi kenyér, szőlő és bor – A Kárpát-medence kincsei” címmel. A rendezvény immár 21. éve tartja össze a borászokat, szőlőnemesítőket, gabonakutatókat és -nemesítőket. A rendezvény célja bemutatni a szőlészet-borászat, illetve a gabonakutatás területén elért eredményeket.
Dr. Németh Krisztina, a kecskeméti Szőlészeti és Borászati Intézet tudományos főmunkatársa előadást tartott a szőlészeti-borászati ágazatot érintő technológiai kihívásokról és kutatási eredményekről az izsáki Vino Étteremben.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.