Mészáros Marianna kecskeméti grafikus volt a keddi vendégelőadó a Wojtyla Házban. A Kandó Kálmán Technikumban művészettörténetet tanító pedagógus, az általa több alkalommal is megtett El Camino zarándokútról mesélt a szociális intézmény gondozottjainak. A meghittséggel átitatott beszámoló után 120 főt vendégeltek meg ebéddel a barátság központ munkatársai és önkéntesei.
Mészáros Marianna kecskeméti grafikus volt a keddi vendégelőadó a Wojtyla Házban. A Kandó Kálmán Technikumban művészettörténetet tanító pedagógus, az általa több alkalommal is megtett El Camino zarándokútról mesélt a szociális intézmény gondozottjainak. A meghittséggel átitatott beszámoló után 120 főt vendégeltek meg ebéddel a barátság központ munkatársai és önkéntesei.
Mészáros Marianna kecskeméti grafikus volt a keddi vendégelőadó a Wojtyla Házban. A Kandó Kálmán Technikumban művészettörténetet tanító pedagógus, az általa több alkalommal is megtett El Camino zarándokútról mesélt a szociális intézmény gondozottjainak. A meghittséggel átitatott beszámoló után 120 főt vendégeltek meg ebéddel a barátság központ munkatársai és önkéntesei.
Töltött káposzta, halászlé, kocsonya. Ezek az ételek továbbra is az ünnepi asztalra kerülnek a kecskeméti családoknál. A piacon tömött sorokban álltak az emberek az alapanyagokért, az árusok pedig felkészülten várták a vásárlókat.
A karácsonyi halászlé elengedhetetlen alapanyaga a minőségi, friss hal. Ha igazán biztosak akarunk lenni, hogy jól választottunk, akkor érdemes a hazai termelőktől, élő halat vásárolni. Ilyen kínálat fogadja a kecskeméti piac vásárlóit. Kollégánk ma reggel az M1-en tudósított a kecskeméti Budai utcai piac egyik legnépszerűbb halárusától.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.