Különleges kiállítás nyílt a Bozsó Gyűjteményben Menzán innen – Menzán túl: titkok, tények, távlatok az iskolai közétkeztetésben címmel. A vándorló tárlat az intézményi étkeztetés történetét mutatja be egészen a népkonyháktól napjainkig.
Korszerű és hatékony főzőkonyhát alakított ki a Bakos és Társai Bt. Homokbányán. Az új Lestár főzőkonyhát a mai napon adták át hivatalosan a Lestár Péter Oktatási Központban. A konyha 300 négyzetméter, ahol napi nagyjából 4.000 adag étel elkészítésére van lehetőség a közétkeztetésben.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.