Aki a Kecskeméti SZC Széchenyi István Technikumába, vagyis a korábbi vendéglátóipari iskolába járt, annak jó eséllyel nem kell bemutatni Ács Imrét. A nyugdíjas gasztrotanárral, pedagógusmesterrel a szakácskönyv-gyűjteményéből megnyílt kiállítás kapcsán beszélgettünk a Katona József Könyvtárban. A Szakácsmesterségnek könyvecskéi című tárlat április végéig látogatható.
Az ünnepi időszak sokak számára okozhat fejtörést, de azoknak sem kell aggódniuk, akik csak az utolsó pillanatban tudnak a készülődéssel foglalkozni, mégis szeretnének házi finomságokat készíteni. A bonyolult, órákat igénylő recepteket is könnyen hatékonnyá tehetjük néhány apró trükkel, és még a pénztárcánkat is megkíméljük velük. Elő a keverőtálakkal és a habverővel, hogy közösen élvezzük az egyszerű, mégis szívet melengető ünnepi ételeket a Rama karácsonyi tippjeivel és legfinomabb süteményreceptjeivel.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.