A kulináris élvezetek kerülnek előtérbe vasárnap a Kecskeméti Csárda előtt. Most június 18-án, ugyanis a Bács-Zöldért Zrt. spárga pikniket szervez. A spárga mellett a cseresznye is helyet kap, amiket a helyszínen különböző termékek formájában vagy csak magában kóstolni és vásárolni lehet. Érdemes ezekből a friss termékekből akár bespájzolni is.
Csodasípokat terem, betegségektől véd, ráadásul mennyei fogások készíthetőek belőle. Mi az? Hazánkban sajnos egyelőre csak
kevesen tudják a választ erre a találós kérdésre, pedig a spárgatermelésnek több mint hatvanéves a hagyománya itthon. Az sem
köztudott, hogy Kecskemét mellett, a Bács Zöldért Zrt. borbási
gazdaságában található az ország legnagyobb spárgatermelő területe. A multikba szállítják innen ezt a különleges zöldségfélét, aki
azonban friss és igazán ízletes spárgára vágyik, saját kezűleg is
leszedheti magának. Másképp nem is érdemes – állítja Bűdi Zsolt
Attila vezérigazgató, a kertészet egyik tulajdonosa.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.